Welkom op de Internet site van Taxi Snel

Taxi Snel, uw taxibedrijf in Naarden-Bussum. Voor al uw taxivervoer (particulier, bedrijven, vervoer naar Ziekenhuizen, winkelcentrum, familie ect.) Hiervoor bent u bij ons in goede handen.

Service staat bij ons bovenaan en is onze kracht. Onze klant weet wat hij wil en dat krijgt hij. Wij stellen alles op alles om het u maar zo prettig mogelijk te maken.

Voor bedrijven en het verzekerd particulier ziekenvervoer hebben wij de mogelijkheid om de gereden taxiritten maandelijks aan u te facturen. Zo kunt u of uw zakenrelatie's van A naar B vervoeren zonder dat zij de rekening betalen.


Vanuit 't Gooi hebben wij een vast tarief* naar Schiphol.

 

Dagelijks komen wij op Schiphol. Niet alleen om u weg te brengen maar ook ook om u op te halen. Zodra u geland bent is er een chauffeur voor u onderweg naar het vliegveld en zodra u de koffers heeft staat hij op Schiphol op u te wachten. Nooit meer met de bus naar het dure lang parkeren. En voor u het weet bent u thuis of op kantoor. Meer informatie klik hier.

 
   

Directiechauffeur:
Maak van uw reistijd werktijd.

Een privé-chauffeur van Snel verandert uw eigen auto, of een auto van ons, in een mobiel kantoor. Op de achterbank heeft u alle tijd en ruimte om uw zaken te regelen. Uw chauffeur staat stipt voor u klaar en brengt u naar uw bestemming. U arriveert ontspannen op uw afspraak en de chauffeur , afhankelijk van de duur van uw afspraak, zorgt ervoor dat uw auto gewassen , schoongemaakt en uitgezogen is voor u terug bent. Dit en meer tegen een zéér aantrekkelijk tarief.

Belastbaar voordeel: Wist u dat? U de kosten van een privé chauffeur van u inkomen mag aftrekken bij de belasting als reiskosten? Deze extra aftrekpost op het belastbare inkomen levert u op jaarbasis een aanzienlijk belastingvoordeel op.
  Onze taxi's en taxibusjes zijn voorzien van Airco en navigatie.